Microsoft TechDays 2010

image

Jag fick för några månader sedan förfrågan att presentera något om Forefront Threat Management Gateway (TMG) på Microsoft TechDays 2010 .
Som så många gånger tidigare kom förfrågan till mig ut för sent och jag slängde ihop en idé på ca tio minuter. Tanken var att slå ihop en hackerdemo med en demonstration om hur TMGs nya funktioner kan skydda vår infrastruktur från dessa typer av attacker.
Några veckor senare fick jag svar att jag skulle köra den enda sessionen om Forefront TMG och fick mallar för att ta fram mitt presentationsmaterial.

Som demo körde jag min HyperV miljö med ett antal 64 bitars servrar vilket var uppskattat, då både tekniker och beslutsfattare vill se de funktioner man pratar om.
Sessionen var lyckad vilket märktes då flera åhörare kom fram efteråt, både för att tacka för en bra session och ställa frågor runt just deras miljö.

Resultatet från utvärderingen fick jag i fredags där man betygsatte talaren, innehållet och helheten på sessionen. På en skala mellan 1-10 hade jag resultaten 7.8, 7,9 och 8,2 vilket var bland de högsta siffrorna av årets sessioner.
Förhoppningsvis leder det här till att jag står som talare även nästa år.

Detta inlägg publicerades i Microsoft Event. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Microsoft TechDays 2010

  1. frtor skriver:

    Gratz mannen! /Tornell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s