Microsoft Information Protection User Group

Intresset och framförallt behovet av lösningar för att detektera, klassificera och skydda känslig information är större än någonsin. Ju fler som nyttjar samma teknik underlättar också när information delas mellan organisationer. Här har det varit en rejäl ”ketchupeffekt” de senaste 2-3 åren om man jämför med de RMS införanden som jag själv utförde för 5-6 år sedan där det var förhållandevis få som nyttjade denna teknik för att skydda både dokument och e-post.

Det viktigaste vid ett införande av all typ av kryptering är också att man har ordentliga operation/förvaltnings -rutiner på plats och här är kompetens en nyckelfaktor.

För att öka kunskapen och dela erfarenheter har vi även startat upp en user group (användargrupp) i detta syfte. Plattformen för gruppen landade på Facebook och här är det fritt fram att gå med för de intresserade. Här kan du ställa frågor, dela dina erfarenheter och diskutera Microsofts olika tekniker för informationsskydd.

MIPUGLogga

https://www.facebook.com/groups/MicrosoftInformationProtection/

Detta inlägg publicerades i Azure Information protection, Informationssäkerhet, Microsoft Event, RMS. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s