Microsoft Techdays nästa vecka!

image

Ni har väl inte missat att TechDays är tillbaka igen efter ett års uppehåll. Det är högaktuellt med en mässa nu med alla nyheter som släppts både med Windows 10 men även via Azure. Det vi på Onevinn vill förmedla är hur IT skall bemöta den nya verkligenheten. Vi har lämnat den traditionella IT-miljön, våra användare finns överallt med både enheter, appar, konton, molntjänster och det som betyder mest för det flesta verksamheter finns nu överallt… informationen.
Jag tillsammans med min kollega Jörgen Nilsson kommer hålla en presentation om Enterprise Mobility Suite (EMS).
Mer om vad EMS innefattar finns här i tidigare artikel https://itsakerhetsguiden.se/2014/06/11/enterprise-mobility-suite/

EMS är i stort sett en bundlad licensform för tre produkter och med alla nyheter som kommer i exempelvis Windows 10 kommer denna kompletterande licens göra underverk. En av anledningarna är att de kommande operativsystemen och även molntjänster kommer inneha ett inbyggt DLP (Data Loss Prevention) som begränsar och loggar var information kan sparas/kopieras och med automatik kunna kryptera känslig information. Vid delning av informationen kommer EMS-tjänsterna knyta ihop säcken och lösa många tidigare säkerhetsproblem.

… det här var bara en liten aptitretare. Vill ni veta mer besök TechDays, Onevinns monter och sessionen: http://www.techdays.se/Program/Sessioner/Hantera-enheter-och-skydda-kanslig-information-med-Enterprise-Mobility-Suite-EMS

Detta inlägg publicerades i Informationssäkerhet, Microsoft Event, RMS och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s