Missa inte vår säkerhetssession på TechDays!

På tisdag börjar Microsofts största event i Sverige nämligen TechDays som äger rum på konventum i Örebro. Jag tillsammans med min kollega Tom Aafloen kommer köra vår session direkt efter lunch på onsdag klockan 13:15 i sal 8.
Sessionen är naturligtvis inriktad på säkerhet och kommer presentera ett gäng olika säkerhetsfunktioner som faktiskt ingår i Windows eller i licensavtal som de flesta företag faktiskt har. Vi kommer visa exempel på hur man kan nyttja dessa säkerhetsfunktioner för att uppnå en säker och användarvänlig infrastruktur utan tredjepartsprodukter. Precis som i mina tidigare versioner kommer vi prata om risker och hot mot vår infrastruktur och visa på hur vi kan skydda oss mot allt ifrån skadlig kod till dataläckage.

Så missa inte vår session på TechDays 2012!

image

Detta inlägg publicerades i Microsoft Event. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s