På resande fot = bloggpause

Det är något dött på bloggen just nu, då jag befinner mig på resande fot och semestrar i Mexico och Belize. I början var det en ganska svår ansträngning men just nu är det inga problem att hålla sig ifrån både jobbmail och Forefront/Security information. Bara att hoppas att det inte händer något radikalt på den fronten 🙂

Det enda som är tråkigt är att samtidigt som jag är ute och reser så är det MVP Summit i Seattle. Får slita vidare i år och hoppas på att få åka nästa år istället.
Efter semestern är det dock inte långt kvar till TechDays 2011 i Örebro, vilket kommer bli två heldagar fullspäckade av dimmiga Microsoftlösningar på grund av all molnighet. Missa inte min Windows Intune session, mer info kommer på bloggen när jag kommit hem!
Hade så fint gott folk, för det har jag…

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s