TechEd Berlin 2010

Då är man på plats i ett regnigt Berlin. Efter att ha gjort en rundvandring till Berlins sevärdheter fick vi mellanlanda på hotellet för att torka innan det var dags att anlända till Messe Berlin och TechEd 2010.

IMG_0437

Första dagen består av många Pre-Conference seminarier som många verkar sakna behörighet till. Istället utnyttjar man tillfället att få labba och testa den senaste Microsoft tekniken. Ofta handlar det om att kunna ta sig tid för att ostört få laborera med de ny produkterna, vilket du borde ha när du till och med lämnat landet. Förhoppningsvis är det många som stänger av mail och telefon för att grotta ner sig i nya snygga lösningar.

IMG_0438

Klockan 16 börjar Keynoten vilket brukar vara en bra start på en inspirerande vecka. Detta år är det bland annat Brad Anderson, Corporate Vice President för Management & Security Division på Microsoft som står för keynoten, vilket låter lovande.

Själv hoppas jag få se mycket av Microsofts senaste klientantivirus Forefront Endpoint Protection (FEP). Microsoft fortsätter sin satsning inom Business Ready Security där FEP är klockrent nästa steg!

IMG_0441

Hoppas få träffa några säkerhetsmedvetna bloggläsare här i Berlin. T.ex. på Solar sky-lounge på onsdag kväll där Microsoft och Specops ordnar en svensk träff.

Detta inlägg publicerades i Microsoft Event och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s