TMG Release fördröjd

Från flera håll spreds rykten om att Forefront TMG skulle släppas under TechEd Europa, redan under “Key-Noten” misstänkte jag att så inte var fallet. Största fokuset på årets TechEd är Exchange 2010 (och Unified Communication i stort) som släpptes första dagen. En Forefront produkt släpptes i samband med Exchange och det är naturligtvis Forefront Protection 2010 for Exchange (FPE).

IMAG0073

Lunchade med en av ISA/TMG utvecklarna idag och vad det verkade beslöt de sig att fördröja releasen av TMG för att inte ta bort alla strålkastare från Exchange 2010. TMG kommer garanterat innan årsskiftet och jag skulle gissa de kommande veckorna.

Mer information kommer…. *pust* tiden går fort i Tyskland den här veckan 😉

Detta inlägg publicerades i Forefront TMG. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s