Boka in TechDays innan du går på semester

hängmatta

Innan du checkar ut för semester är mitt tips att boka in något att se fram emot när jobbet drar igång igen efter sommaren. Vad kan då inte vara bättre än att boka in Sveriges största IT-event Microsoft TechDays.

Jag står som föreläsare för 8e året i rad och det kommer bland annat bli:

Säkerhetsfokus runt Windows 10 och Enterprise Mobility + Security (EMS) tillsammans med min kollega Jörgen Nilsson. När vi föreläste om EMS för tre år sedan va EMS nytt för de flesta. Året därpå var Windows 10 färskt på marknaden och vi visade alla fördelar att nyttja Windows 10 och EMS. Förra året gjorde vi en djupdykning inom dessa områden och visade nyheter som ännu inte nått marknaden. I år är det dags igen där vi som vanligt gör demo-maraton och visar allt nytt. Hur du kan kombinera funktionerna i Windows 10 och EMS för att höja säkerheten och bland annat skydda våra identiteter.

Windows 10 + EMS = Helst fantastiskt!

Information Protection från design till införande. En session jag gör med Johan Ohlen från Microsoft där vi kommer fokusera på informationsskydd med Azure Information Protection. Nya lagkrav med GDPR kräver att vi har bättre kontroll och spårbarhet på vår information och den här sessionen går igenom tips för ett lyckat införande. Självklart kommer vi visa allt nytt och hur det kan kombineras och integreras med vår infrastruktur både lokalt och i molnet.

Information Protection från design till införande

Ha nu en trevlig sommar så ses vi på TechDays i oktober!

Detta inlägg publicerades i Microsoft Event. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s