TechX Inspelningar

För er som missade TechX 2016 under februari finns nu sessionerna att se i efterhand på Youtube.
De sessioner som rör IT-Säkerhet och produkter från Enterprise Mobility Suite presenteras även här:

Windows 10 + EMS = Sant

Windows 10 har nu landat! Förutom att Enterprise Mobility Suite (EMS) möjliggör hantering av andra typer av enheter och höjer säkerheten oavsett enhet, ger den dig max av din Windows 10-plattform. Central hantering av din konfiguration, alla inloggningar och framför allt din företagsinformation oavsett vart den sedan flyttas från din Windows 10-enhet. De främsta experterna inom sina respektive områden Client Management och IT-Säkerhet, Jörgen Nilsson och Anders Olsson demonstrerar den ultimata upplevelsen med hjälp av EMS

Skydda dig mot identitetsstöld och informationsförlust med Azure AD och RMS Premium

Tusentals identiteter och information kommer i fel händer dagligen. I den här session visar Anders Olsson (Enterprise Security MVP) hur Azure AD Premium och Azure RMS kan skydda din verksamhet och stötta din användare att alltid ha kontroll över sin information oavsett var den lagras

Framtidens klienthantering med Intune/Configuration Manager

Intune ritar om framtidens hantering av mobila enheter av alla slag. Under denna session visar vi och pratar om allt det senaste! Allt nytt som är möjligt; hantering av OS X, nyheter med iOS och On-Premise-hantering med Configuration Manager 1511 av Windows Mobile 10, som gör den till det säkraste alternativet om man inte tillåter internetuppkoppling.

Microsoft Advanced Threat Analytics

Mer än 200 dagar. Det är den genomsnittliga tid som hackare har tillgång till ditt nätverk innan de upptäcks, då de samlar in känslig data och hemlig information, och väntar på rätt ögonblick att slå till. Med Microsoft Advanced Threat Analytics (ATA) kan du identifiera säkerhetsluckor och hot med hjälp av beteendeanalys och få en tydlig och användbar rapport på en enkel attacktidslinje.

 

Övriga sessioner från TechX 2016 hittar du här: http://www.techx.se/

Detta inlägg publicerades i Advanced Threat Analytics, Azure, Microsoft Event, Okategoriserade, RMS. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s