IT-Säkerhetsfokus på TechX Azure

image

Med några dagar kvar till Julafton är det nog inte många som funderar på vad som händer på arbetsfronten i januari. Det är nog med julstressen och att hålla sig uppdaterad på alla nyheter från Microsoft kommer säkerligen på efterkälken.

Men en perfekt start på nya året är att redan nu boka in sig för ett besök hos Microsoft den 28-29:e januari då TechX Azure går av stapeln. Två dagar med fullspäckat schema med tekniknyheter både för IT-proffs och utvecklare.

Både jag och min kollega Jörgen Nilsson kommer köra sessioner med IT-Säkerhetsfokus.

Jag kommer gå igenom hur man skyddar sin information och nyheterna i Azure Rights Manangement. Jörgen kommer gå igenom hur man hanterar alla telefoner, plattor med mera som ansluts till företagets tjänster. Hur man kan både ställa krav och begränsa informationsspridning från dessa via Windows Intune.

Sessionsbeskrivningarna ser ut enligt nedan och på TechX Azure kan ni läsa mer och anmäla er. Ses i januari Blinkar

Skydda din information med det senaste från Azure Rights Management

I stort sett varje verksamhet har idag känslig information utanför sin kontroll, både på anställdas privata enheter och framför allt olika molntjänster. Skydda din information och få spårbarhet oavsett var den sparas med Azure Rights Management. Anders berättar om det senaste inom Azure Rights Management och visar hur man automatiserar och förenklar för våra användare.

Hantera och skydda dina iOS-, Android- och Windows Phone-enheter med Microsoft Intune

I stort sett varje verksamhet har idag känslig information utanför sin kontroll, både på anställdas privata enheter och övriga enheter som man exempelvis synkar sin E-Post till via Office 365/Exchange. Under denna session fokuserar vi på hur man kan hantera moderna enheter, distribuera appar, hantera säkerhetsinställningar. Med andra ord får kontroll över sina enheter.

Detta inlägg publicerades i Microsoft Event och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s