Ny RollUp till TMG Service Pack 2

image_thumb2

Igår publicerades en rollup uppdatering till Forefront TMG Service Pack 2.

Det har dykt upp en del problem i och med Service Pack 2. Framför allt så är den här uppdateringen aktuell om du har problem med Reporting Services. Exempelvis om du får ett felmeddelande som “Subreport could not be shown” när du genererar en User Activity eller Site Activity rapport.

Notera att denna rollup uppdatering kräver att du har TMG Service Pack 2 installerad och den skall då installeras på samtliga TMG och även EMS om du har en större klustrad lösning. Observera också att alltid uppgradera eventuell EMS först och sedan den TMG som har reporting service-tjänsten för att sedan fortsätta installera på övriga array medlemmar. Den här uppdateringen kräver heller ingen omstart av servern.

Läs mer om uppdateringen och ladda hem den via kb2649961

Detta inlägg publicerades i Forefront TMG och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s